adv1

Recent Articles

Opozita akuzon se shkurtimi i listave të përfituesve të ndihmës ekonomike bëhet mbi baza selektive. Por zëvendësministrja e Shëndetësisë dhe Çështjeve Sociale...
Në kulmin e debatit mbi marrëveshjen me Greqinë për ndarjen e Zonave Ekskluzive Ekonomike dhe përkatësinë e blloqeve detare në Jon, kreu i Agjencisë Kombëtare...
Feb 19, 2018    0
Revista gjermane “Der Spiegel” botoi një artikull mbi fushat e gazit me titull "Gjuetia për thesarin e Mesdheut". Sipas saj, Mesdheu ka rezerva të mëdha gazi...
Feb 19, 2018    0
Nëse hapja e negociatave nuk ndodh në Qershor, atëherë kjo çështje mund të shtyhet për në fund të vitit. Kështu deklaroi kryeministri Rama në intevistën e dhënë për Mustafa Nanon në Abc News. “Unë kam shumë besim se nëse nuk ndodh ndonjë gjë, po themi që sot, ne nuk e dimë, diçka e...

Një shqiptar ka gati dyfish shanse të vdesë prej sëmundjeve kardiovaskulare se mesatarja e botërore e vdekjeve. Sipas të dhënave më të fundit të Our ëorld...

Feb 19, 2018    0

Debati I fundit që po zhvillohet për godinën e Teatrit Kombëtar ka nxjerrë në sipërfaqe edhe faktin se Zona Historike qytetit të Tiranës ka ndryshuar(Me...

Feb 18, 2018    0
Florjan Kalaja - Gjyqtar pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Vlorë
Pas shumë vendimesh të Gjykatës Europiane për të Drejtat e Njeriut dhe ngarkesës së buxhetit të  shtetit me dëmshpërblime, edhe me disa herë në vit, Kuvendi më në fund prezantoi në ligj një mjet ligjor procedural në disponibilitetin e palëve që...
Jordan Jorgji/Universiteti Fan.S.Noli, Korçë
Feb 18, 2018    0
Gigio Rancilio - Gazetar
Feb 09, 2018    0
Selami Xhepa*
Jan 28, 2018    0
Shabtai Shavit - Ish-drejtori i Mossad
Jan 23, 2018    0
Dje Prokuroria e Përgjithshme doli me një deklarim zyrtar rreth pyetjeve që i janë adresuar për çështjen e ndalimit të hyrjës së Adriatik Llallës në ShBA.  Thuhet në njoftim:  Prokuroria e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë i jep përparësi integritetit moral dhe profesional të zyrtarëve. Populli shqiptar pret dhe meriton që zyrtarët të punojnë me ndershmëri dhe integritet në të mirë të...
Feb 18, 2018    0
Në vitin 1995 unë prezantova teknologjinë e dritareve të chat që shfaqen në...
Feb 07, 2018    0
Britanikët e parë kishin lëkurrë të errët dhe sy blu. Të paktën kështu...
Feb 01, 2018    0
Dramatike janë paralajmërimet e shkencëtarëve rreth fushës magnetike që rrethon...
Feb 19, 2018    0
Turqia pretendon se ka imponuar kërkesat e veta në këmbim të normalizimit të...
Feb 17, 2018    0
500 mijë sirianë mund të rikthehen në Siri, në rajonin e Afrin, pas suksesit të...
Feb 17, 2018    0
Incidenti  që shkaktoi tension të madh në Egje kur një fregatë greke "...
Rregullime të Marrëveshjes mbi zonat detare të vitit 2009, të cilat do të plotësojnë disa nga kërkesat e Tiranës janë duke u përshtatur nga Athina ajo si pjesë...
Dërguar nga: Bledar Kurti
Feb 17, 2018    0
APEL Ministrisë së Kulturës Mbroni Kalanë. Mbroni identitetin e Gjirokastrës....
Feb 15, 2018    0
Edhe pas shumë ditësh denoncimi në media e rrjete sociale për rrezikun e...
Isuf B.Bajrami
Feb 12, 2018    0
Vendimi për zhvendosjen e popullsisë çame në Azi Më 23 janar 1923 u...
Andon Dede
Feb 04, 2018    0
Titulli mund të duket sikur nuk shkon, për të vërtetën e thjeshtë se dikush, me...
Ministrja e Kulturës ka deklaruar se konsultimet kanë nisur dhe se sipas saj projektligji do diskutohet përpara se të bëhet ligj. Sipas saj madje bëhet fjalë...