Amf konfirmon: Rriten tarifat e sigurimet e automjeteve

Create: 08/27/2016 - 11:33

Autoriteti i Mbikëqyrjes financiare ka konfirmuar rritjen e tarifave të sigurimit të automjeteve në masën 20 %. Ndërkohë që jo shumë kohë më parë AMF kishte garantuar se nuk do të kishte rritje çmimesh për sigurimet e automjeteve. Por AMF ka sqaruar edhe pse ka ndodhur rritja e tarifave të sigurimit të automjeteve, duke e lidhur ketë ndryshim me rritjen e takës së primit të shkruar bruto në masën 7 % dhe pjesa tjetër për efekt të ndryshimit të riskut, shpenzimet për dëmet dhe shpenzimet administrative të operatorëve. amf shpjegoi se rritja reale e tarifes së sigurimeve, pa rritjen e primit të shkruar bruto 7 %, është 13 %   

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

About Author