Palmer

Kjo është Luftë që fitohet Vetë

Postuar në 09 Prill, 2019 19:30

 

Amerika nuk e mbështet PD-në. Amerika po thotë hyni në zgjedhje

Palmer takon gazetarët e preferuar të ambasadës amerikane

Postuar në 09 Prill, 2019 13:12

Nuk jam këtu për të negociuar për një platformë me palët. Është përgjegjësi e opozitës që të marrë pjesë në zgjedhje, të ketë kandidatët e saj për zgjedhjet lokale. Të gjitha partitë duhet të marrin pjesë në zgjedhje. Shqipëria ka një qeveri legjitime, për të cilën jam i sigurt se do të çojë përpara reformat. Nga ana tjetër, Shqipëria duhet të punojë ende për të luftuar korrupsionin

Palmer, çfarë negocioi në Tiranë

Postuar në 08 Prill, 2019 20:01

Ka krijuar shumë pështjellim vizita në Tiranë e zv/ ndihmes sekretarit të shtetit per Euroazinë, Mathy Palmer. Pa ndonjë dijeni mbi axhendën e tij, mediat në Tiranë e komentuan si një përpjekje të SHBA-ve për të zgjidhur krizën politike, por ky fakt nuk është konfirmuar nga asnjë burim deri më tani.

Socializmi në çdo rast nuk është zgjidhje

Postuar në 22 Maj, 2016 16:09

Tom Palmer, analist në Institutin Kato dhe zv/president për programet ndërkombëtare në Rrjetin Atlas thotë se Shqipëria nën qeverisjen socialiste po aplikon taksën progresive, një sistem që sipas tij është i komplikuar, largon qytetarët nga vendi dhe ata që qëndrojnë janë gjithnjë në përpjekje për t’ju fshehur taksave të larta, taksa që për më tepër nuk i kuptojnë. “Mendoj se një prej gjërave që duhet zbatuar janë taksat e ulëta, të barabarta për çdokënd në mënyrë që të jenë të kuptueshme. Prej këtij modeli mund të gjenerohen më shumë të ardhura.

Subscribe to RSS - Palmer