Tabloja Sinoptike e skenarëve "Babale" dhe "Xhisiela": Baltë dhe intriga, asgjë më tepër

Postuar në 08 Tetor, 2018 14:13

Fjala e kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e Grupit Parlamentar të PS-së:

Comments

Submitted by rrem vogli jr. (not verified) on

dihet...armiku i kllasës shpif tè vèrteta

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.