xhisiela maloku

Tabloja Sinoptike e skenarëve "Babale" dhe "Xhisiela": Baltë dhe intriga, asgjë më tepër

Postuar në 08 Tetor, 2018 14:13

Fjala e kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e Grupit Parlamentar të PS-së:

Cilat institucione?

Postuar në 02 Tetor, 2018 14:22

Lexoni çfarë shkruhet në një nga opinionet e shumta që publikohen për të mbrojtur pushtetin në rastin e Xhisiela Malokut: 

Të gjithë iu vërsulën vajzës me pretendimin se e vetmja e vërtetë është përdhunimi i Xhisielës. Se cila është e vërteta, kjo mbetet për tu zbuluar nga organet përgjegjëse, por çfarë dje u duk me zë dhe figurë ishte dhuna e ushtruar publikisht në studio mbi Xhisielën

Subscribe to RSS - xhisiela maloku