opinion

Si prishet dhe si ndërtohet në Tiranë - e ka mbajtur fjalën?

Postuar në 27 Korrik, 2019 16:27

Një intervistë e z. Edi Rama dhënë në vitin 2001 për emisionin “Opinion”, Tv Klan, zbardh një pjesë të historisë së afërt politike të Shqipërisë, të cilën e shohim sot të aktualizuar si politikë qeverisëse. Z. Rama asokohe ishte kryetar bashkie në Tiranë. Me veshjen e tij me të cilën kërkoi të krijonte identitetin e dikujt ndryshe, por që nga distanca kohore, sot duket si ajo e një menaxheri cirku lëvizës, z. Rama sqaron një prej dashurive të hershme të tij: Prishjet e objekteve të ndryshme.

Pse janë kaq të qetë socialistët përballë reformës në drejtësi? Ja një shpjegim...

Postuar në 04 Korrik, 2019 01:52

Lexoni sesi përgjigjet një ish-zv.ministër nëse e akuzojnë për korrupsion:

Ore nuk më intimidon dot as ti as 10 si ti. Kam kaluar si puna jote pa fund. KLSH bën 1 mijë kallëzim, për kë i teket atyre. Ka bërë kallëzim dhe organi që e verifikon këtë është prokuroria dhe jo çështja është pushuar me një hetim të formës së prerë

Dako ka të drejtë për ndërhyrjet në media

Postuar në 06 Qershor, 2019 23:18

Mediat online po qarkullojnë së fundmi një përplasje në studion e “Opinion” mes moderatorit Blendi Fevfziu dhe ish-kryebashkiakut të Durrësit, Vangjush Dako. Deklaratës së këtij të fundit se moderator në fjalë i nënshtrohet kërkesave për heqjen ose vendosjen e një lajmi, Fevziu i është përgjigjur se “askush nuk ka bythë ta bëjë një gjë të tillë”.

Video/Made in Opinion - Tv Klan. Fyerje dhe sharje live

Postuar në 08 Maj, 2019 14:32

Baton Haxhiu është kapur në befasi nga kërcënimi i Meslida Dodës për një shishe kokës, duke marrë pozën e atij që nuk ndihet më rehat në studio. Ka ndodhur në Opinionin e Blendi Fevziut, marka kryesore e sherrit banal në televizionet shqiptare.

Zgjedhjet lokale nuk janë referendum për Teatrin Kombëtar

Postuar në 29 Mars, 2019 03:01

 

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj po bind tashmë shumëkënd se ka një problem shumë serioz me të vërtetën dhe me respektin ndaj qytetarëve. Ose atyre që e dëgjojnë. Kjo nuk është një kritikë në vetvete për zotërinë, pasi zoti Veliaj shfaqet psikologjikisht si njeri që e përjeton botën si polare: ose je me progresin siç e kupton ai, ose je një pakicë e zhurmshme, një shpellar etj..

I bie pragut të dëgjojë dera!

Postuar në 15 Mars, 2019 17:29

Ish-ministri i Jashtëm Ditmir Bushati ka publikuar sot një opinion në gazetën “Panorama” ku e vë theksin tek dështimi koherent i politikës për t’i dhënë vendit një perspektivë të shpejtë europiane. Referuar situatës aktuale, ish-ministri fut në rrethin e përgjegjësive si qeverinë ashtu dhe opozitën, duke folur për sëmundjen kronike të ikjes nga përgjegjësitë, ku qeveritë dhe mazhorancat mbajnë peshën kryesore.  Me pak fjalë i bie pragut të dëgjoje dera!

Kush është presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi apo Baton Haxhiu?

Postuar në 05 Shkurt, 2019 01:21

Mbrëmë në emisionin “Opinion” në Tv Klan ka qenë i ftuar edhe Baton Haxhiu. Nisur nga mënyra sesi zoti Haxhiu është sjellë në studio, toni i përdorur, por edhe kredencialet që mori për të treguar kufij dhe harta, mënyrë ndarjeje të tyre, është e vështirë, në mos e pamundur ta cilësosh zotin Haxhiu vetëm si gazetar.

Mitrovica i mbetet Kosovës?

Po po, Mitrovica mbetet në Kosovë.

Partia Demokratike e Kllounëve/Deputetë të PD-së, sms solidariteti Fatmir Xhafës pas shkarkimit

Postuar në 07 Nëntor, 2018 03:13

Një debat i pazakontë është konsumuar në emisionin “Opinion” mes drejtuesit Blendi Fevziu dhe deputetit të Partisë Demokratike Flamur Noka. Një ankesë e këtij të fundit për mbyllje mikrofoni ka përshkallëzuar në akuza dhe sulme ndaj Fevziut se “i bën fresk qeverisë”.

Në debat e sipër gazetari në fjalë që ka lidhje informacioni të nivelit të parë me politikën është shprehur se

fresk qeverisë i bën opozita. Ju i keni drejtuar mesazhe Fatmir Xhafës se si të hoqi etj.. Ky është turp

Cubat e vitit 2050

Postuar në 26 Tetor, 2018 12:46

Viteve të ‘90-ta, në lokalet e Tiranës bisedonim se çfarë është profesioni stereotip i kombeve të ndryshëm. Për shumë gjëra, shumica pajtoheshin se gjermani ishte mekanik, se italiani ishte një këngëtar apo poet, se japonezi ishte një inxhinier, se greku ishte tregtar, se serbi ishte një bujk, se bullgari ishte një punëtor, se kinezi ishte një ndërtimtar, se amerikani ishte një kauboj, se anglezi ishte një administrator, se suedezi ishte një organizator, se turku ishte një luftëtar etj. Por, pyetja më e rëndë që shtrohej ishte: çfarë ishte shqiptari?

Jemi me ty Daku!

Postuar në 26 Tetor, 2018 03:34

Ndoshta njeriu që më shumë se të tjerët mirëkupton sot Vangjush Dakon, është Ben Blushi. Ndërsa shumica plebishitare, ose publiçitare, e kupton fare qartë.

Pages

Subscribe to RSS - opinion