opinion

Vëzhgim: Deputetja e PD-së, opinion në gazetën Shekulli

Postuar në 05 Nëntor, 2016 17:08

Betejë e humbur para heshtjes, Tv Klan “përgënjeshtron” “Opinion”

Postuar në 12 Janar, 2016 20:10

Dje në emisionin “Opinion” u luajt “skeçi” i radhës me hero negativ Ilir Metën. Ose "vetëm Ilir Metën", siç sqaronte sot në një koment të vetin moderatori Blendi Fevziu. Është e n-ta herë që ndodh kjo dhe për aq sa gëlon informacioni politik në Shqipëri, ajo që u tha aty edhe mund të jetë e vërtetë, por edhe e ekzagjeruar. Mirëpo sot, "Tv Klan" ka publikuar në edicionin e lajmeve një mbulim ku ndryshon qëndrimin e vet ndaj “Opinion” si platformë e improvizuar e një denoncimi që mbeti pa jehonë.

Berisha sulmon ashpër Fevziun: Je i dominuar nga krimi!

Postuar në 08 Janar, 2016 11:58

Ish-kryeministri, Sali Berisha ka sulmuar ashpër emisionin “Opinion” të Blendi Fevziut. Shkak është bërë emisioni i të enjtes në mbrëmje që fliste për krimet e ndodhur gjatë ditëve të para të vitit 2016.
Berisha shkruan se, “ky është një zhvillim tepër i rëndë” dhe akuzon Fevziun si të dominuar nga krimi. “Krimi në “Opinion”, zhvillim dramatik! Sonte emisioni “Opinion” u shndërrua në njërin prej më të neveritshmëve në historinë e mediave.

Sqarim mbi një shkrim të botuar më 22 gusht 2015

Postuar në 27 Gusht, 2015 02:31

Në datën 22 gusht 2015, “ResPublica” publikoi një shkrim me titull: “Ide të vjetra mbi të rinjtë”, me autor Rudolf Marku(http://www.respublica.al/2015/08/22/ide-të-vjetra-mbi-të-rinjtë). Siç mund të lexohet në fund, shkrimi është huazuar nga faqja online e gazetës “Mapo”. Ata që janë ndjekës të “ResPublica” e dinë që qysh në fillesë të saj, apo diçka pas fillimit të jetës së saj si faqe, në rubrikën “Opinion” janë postuar edhe shkrime të huazuara nga faqe të tjera, kryesisht nga faqet e gazetave.

Kryeministri: E prishëm që ta bëjmë më të bukur. Kërkon heshtjen e PD-së

Postuar në 26 Gusht, 2015 13:46

Ky është postimi i kryeministrit për aktin vandal dhe të pabesë të prishjes së Kishës së Shën Thanasit në Dhërmi. Ju ftojmë ta lexoni:

Është e pabesueshme edhe për mua që ka kohë që nuk çuditem nga ushqimi i paçertifikuar që Partia Demokratike u jep përditë shqiptarëve, njësoj si ato thertoret e kthesës së Kamzës të cilat shisnin mish të therur në kohë reale mes baltës e gjakut.

Z. Kryeministër, na thoni një fjalë për ekonominë!

Postuar në 05 Gusht, 2015 12:25

Ka ca përpjekje për ta vizatuar Edi Ramën si diktator të rrezikshëm. Janë të moçme këto përpjekje. Datojnë qysh në kohët kur Partia Socialiste ishte në opozitë. Ndoshta edhe më përpara. E kanë burimin te studioja e Opinionit të TV Klanit, dhe te kolegët e mi, që e kanë frekuentuar shumë shpesh atë studio, mes të cilëve kanë rënë në sy Lubonja, Shkullaku, Çani (në mënyrën e tij), Bejtja, vetë Fevziu, deri diku Bushati. Dëgjohej shpesh ato kohë të lëshohej alarmi se “Rama është si Berisha, madje më keq se Berisha”.

Pages

Subscribe to RSS - opinion