Kryeministri flet për Rrugëhumbur, por rruga e rrëzimit të tij është e vetmja pa tarifë kalimi

Postuar në 30 Mars, 2019 16:15

Kryeministri Edi Rama ka komentuar sot komentet e bëra mbi raportin e DASh për strategjinë e luftës kundër drogës.

Të pamësuar të lexojnë, të paaftë të kuptojnë dhe të padëshiruar të shohin e të flasin tjetër gjë, përveç të keqes që u dëshiron syri e u nxjerr goja, rrugëhumburit e politikës e të medias e keqpërdorën edhe këtë raport si gjithçka tjetër, për të tërhequr zvarrë publikun në llumin e fjalëve të tyre

shkruan z. Rama në Facebook.

Kryeministri duket se nuk e pranon realitetin, pasi askush nuk e ka humbur rrugën pos tij, për shkak se sot një pjesë e madhe, përfshi ata që ai I fyen, e dinë rrugën: me çdo mjet për rrëzimi e tij.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.