Sa myslimanë do të ketë në Europë deri në 2050-ën?

Postuar në 30 Nëntor, 2017 16:29

Popullsia muslimane mund të trefishohet në disa vende evropiane deri në vitin 2050, sipas studiuesve. Studimi i ri bazohet në migracionin dhe normat më të larta të lindjeve të myslimanëve.

TemaTv

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.