"PS-PD janë gozhda dhe vrima e Shqipërisë. U bënë bashkë për t'u mbrojtur"

Postuar në 06 Qershor, 2017 10:47

Në një mesazh elektoral hedhur dje online, kreu i LIBRA-s, Ben Blushi ka cekur disa probleme jo të vogla të vendit. Përtej aspektit pragmatist duhet thënë se fjala e Blushit ka elementë të fortë realistë në një vend që po përjeton karnavalin e vetvetes.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.