Ministrat i shpëtojnë auditeve të KLSH-së

Postuar në 03 Gusht, 2016 15:11

Nga janari deri në qershor të këtij viti Kontrolli i Lartë i Shtetit ka paditur në Prokurori 91 persona, asnjë ministër mes tyre. Niveli më i lartë i kallëzuar nga KLSH është Kryetar Bashkie dhe Drejtor institucionesh. Rezulton se ministritë dhe institucionet qëndrore zënë 27% të totalit të auditimeve por mesa duket KLSH nuk ka konstatuar asnjë shkelje duke e nxjerrë administratën të pastër.

"TemaTV"

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.