Shihni këto pamje. Po këmbëngulet në rrjet: Ata gurë janë alienë. CNN: Në internet njerëzit kanë ikur nga mendja

Postuar në 28 Gusht, 2015 19:57

Fotografitë e përcjella nga sonda “Curiosity” në Mars kanë nxitur fantazinë dhe imagjinatën në internet. Mjafton një gur me një ngjyrë disi ndryshe, një siluetë çfarëdo, ajo fokusohet, zmadhohet dhe ja, prova e alienëve. “NASA po na fsheh diçka”. Kështu shprehem ufologët. CNN ka menduar të sjellë një set me këto fotografi që po diskkutohen shumë në internet duke shënuar: “Mos vallë (njerëzit) intereneti ka ikur nga mendja”. Pyetje që merr rëndësi pasi shumimi i teorive konspiracioniste shpesh vë në diskutim edhe besimin ndaj versioneve zyrtare e shkencore për zbulime të ndryshme. Shikoni fotot dhe gjykoni vetë:
http://edition.cnn.com/2015/08/28/tech/mars-photos-alien-life/index.html...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.