rrahja

Pse iu shmang Edi Rama përgjegjësive për rrahjen e biznesmenit libanez?

Postuar në 22 Shtator, 2016 19:06

Kryeministri Rama foli për herë të parë lidhur me rrahjen e biznesmenit libanez Fadi Mitiri, jo rastësisht një ditë pasi Ilir Meta kërkoi nga Shkodra që autorët e këtij akti të vihen para përgjegjësisë dhe pasi agjenci të huaja shkruanin se kryeministri i vendit ishte i vetmi politikan që nuk ishte prononcuar për këtë çështje. Le të themi se kryeministri ndoqi parimin se në ndonjë rast heshtja flet më shumë se çdo argument, aq më tepër kur çështja është nën hetim dhe e vërteta mund të rrëzojë çdo alibi të atyre që e akuzuan se pas rrahjes së biznesmenit fshihet mafia qeveritare.

Subscribe to RSS - rrahja