kim darroch

Një budallallëk fatlum për Shqipërinë

Postuar në 08 Korrik, 2019 23:53

Memot e ambasadorit britanik në SHBA, publikuar së fundmi nga gazeta “Mail”, kanë provokuar incident diplomatik mes Uashingtonit dhe Londrës. Presidenti amerikan Donald Trump, citohet të jetë shprehur në tuiter se:

Nuk e njoh ambasadorin por në SHBA nuk është i mirëpritur dhe i konsideruar. Nuk do të diskutojmë më me të

Trump, i paaftë dhe i pasigurtë. Memot konfidenciale të ambasadorit britanik në SHBA dalin në media

Postuar në 07 Korrik, 2019 16:31

Media të ndryshme të huaja po qarkullojnë një informacion që vë në dukje dyshimet e mëdha që provokon personaliteti i Donald Trump edhe brenda aleatëve më të ngushtë të SHAB-ve. Një memo e ambasadorit britanik në SHBA, Kim Darroch, hartuar në vitin 2017 dhe drejtuar qeverisë së tij, hedh dritë mbi vlerësimet e ktij diplomati për presidentin amerikan.

Rrezaton pasiguri. Me të duhet që t’i bësh të thjeshta parashtrimet, madje duhet të flasësh troç

shkruan Darroch.

Subscribe to RSS - kim darroch