facebook

Facebook së shpejti ikonën ‘dislike’

Postuar në 17 Shtator, 2015 07:54

Përdoruesit e Facebook mund ta pëlqejnë këtë. Ata së shpejti do të kenë në përdorim funksionin “dislike”. Themeluesi i rrjetit social Mark Zuckerberg, tha të martën se butoni “dislike” është në punë e sipër. “Mendoj se njerëzit kanë pyetur rreth kësaj mundësie prej vitesh.

Shteti komunikon me facebook

Postuar në 03 Shtator, 2015 00:12

Ç’është e vërteta, Facebook-u gjithmonë më është dukur punë kalamajsh. Domethënë, ai është shumë i përshtatshëm për të flirtuar, për të gjetur ndonjë mik të hershëm që ke vite pa e takuar, për të bërë thashetheme, e sidomos për të luajtur “FarmVille”. Por nuk më jep përshtypjen se mund të përdoret dhe për punë zyrtare, e për deklarata të rëndësisë së veçantë të njerëzve më me peshë të shtetit. Në Shqipëri kjo ndodh rëndom, Facebook-u përdoret nga të gjithë zyrtarët e lartë për të thënë gjëra, që në fakt duhen arkivuar me numër protokolli.

Taulant Balla dhe Aldrin Dalipi i refuzojnë "friend request" në Facebook, Fatos Nanos

Postuar në 30 Korrik, 2015 16:15

Pages

Subscribe to RSS - facebook