Shënim

Postuar në 13 Shkurt, 2018 13:22

Shënim: Shkrimi me titull: "62 mijë ankesa për mbifaturim nga OSHEE" që shfaqej në këtë url, u hoq nga publikimi pas një rivlerësimi të besueshmërisë të përmbajtjes së materialit origjinal publikuar nga BIRN. Ky shkrim - tema e të cilit është shumë e ndjeshme do të ripublikohet nëse dokumentacioni që pretendohet do të bëhet publik, ose nëse ResPublica do të mund të shtjerë në dorë dokumentet që provojnë se problemi i mbifaturimit paraqitet në praktikë ashtu siç supozohet në shkrimin e BIRN. 

Shpresojmë në mirëkuptimin e lexuesve.

Redaksia e ResPublica

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Po beni si me katolik se Papa! Ata e kane publikuar vete dhe kane marre persiper gjithcka. Nuk jeni ju me raportues se ata, sado dobet te jene. S'keni mirekuptim.

Submitted by Berti (not verified) on

Gabim. Te kunderten duhet ta provoje OSHEE.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.