Kuvendi i Kosovës gati për Gjykatën Speciale, veteranët godasin Thaçin me shishe: “Je hajn”!

Postuar në 03 Gusht, 2015 15:11

Parlamenti i Kosovës po përgatitet për të votuar krijimin e GJykatës Speciale që do të hetojë krimet e luftës, pasi palët politike aleate në qeverisje, deklarojnë se janë gati. Bindja e deputetëve të partisë së Hashim Thaçit, PDK, për të votuar pro, ka qenë e vështirë. Por ndërkaq veteranët e luftës po vazhdojnë protestën e tyre para selisë së Qeverisë së Kosovës. Ata kërkojnë përfundimin e listave të veteranëve dhe mos votimin e Gjykatës Speciale. Madje kanë gjuajtur me shishe zëvendëskryeministrin e Kosovës Hashim Thaçi, duke i thirrur “hajn, hajn”. Nga Tirana, ai që ka bërë thirrje për votimin e kësaj gjykate, ka qenë ish kryeministri Sali Berisha.
a.k

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.