Video e re e vdekjes së George Floyd

Postuar në 29 Maj, 2020 14:27

Videoja e George Floyd, amerikani me ngjyrë që humbi jetën pas ndalimit nga policia, ka bërë bujë. Aty shfaqet një polic që e asfikson Floyd duke i mbajtur këmbën në qafë pavarësisht se ai është në fakt i pamundur të reagojë. Tani një tjetër video është hedhur në internet tregon se Floyd ishte i frenuar nga disa policë, çka tregon se përgjegjësia është edhe më e madhe. 

https://www.yahoo.com/news/video-appears-show-george-floyd-045549101.html

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Duket qysh ne film, se si makina e policise e ardhur me pas ndalon ne mes te vijave te bardha dhe gati ne mes te rruges, duke patur akoma vend ku mund te afrohej prane trojtuarit! Police arrogante e te papergjegjshem!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.