"Jo" subvencionimit të mediave. Kryeministri: Janë biznes i madh, të marrin kredi

Postuar në 02 Prill, 2020 22:26

Kryeministri Edi  Rama ka dhënë përgjigje negative për subvencionimin e mediave. Më poshtë përgjigja e tij në një lidhje televizive sot:

 

Comments

Submitted by tironsi/gjermani (not verified) on

mediat e printuara (gazetat, revistat etj.) duhen ndihmuar per arsye qe dihen e sidomos ne kohe te veshtira si keto qe po kalojme sot.

Ka nder to sigurisht edhe nga te llojit me memorie te "admirueshme" qe ne rast se i xhindos iu kujtohen edhe ngjarje e fakte qe s`kane ndodhur kurre.

Por gjithsesi ne kohe krizash e verteta eshte ajo qe vritet e para dhe mediat jane aty pikerisht per te informuar me realitet e dinjitet popullin.Ato ndihmojne ate ne ndertimin e mendimit publik jo vetem per aktualitetin qe jetohet sot por edhe per te ardhmen e vendit apo rajonit ku jetojme.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.