Fotolajm/Opozita 'pikturon" nga Jashtë, kryeministri pikturon nga brenda

Postuar në 14 Prill, 2019 13:56

Kryeministria i ngjan tashmë sadopak një qelie të stërmadhe periferie, ku "kultura" e grafiteve dhe "llangosjes" estetike mund të marrë udhë lirshëm meqenëse z. Rama e promovoi Hapjen e dyerve të pushtetit me vendosjen e të ndjerës kërpudhë dhe strehëzes prej diskoje në hyrjen kryesore. Kryeministri ka mundësinë të ndihet si një artist i vërtetë sepse opozita po i dhuron shansin e jetës: të luftojë shëmtinë. Por atë të Fasadave vetëm ama. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.