Rama...Razzi, una faccia, una razza

Postuar në 09 Mars, 2019 17:01

Kryeministri Edi Rama tha ndër të tjera sot në Libofshë të Fierit: 

Po kur thonë këta që vijnë në parlament janë të Ramës, po unë ua vura në listat e deputetëve? Unë ia mbajta dorën Lulit, unë Lulin e mbajta për dore, por nuk i mbajta dorën. Ata të tjerët nuk janë të gjithë budallenj, u vjen mundësi të vijnë në parlament të marrin rrogë, pension

Po vetë kryeministri i bën këto llogari, apo po punon për gjeneratën tjetër? Ky episod hedh dritë mbi natyrën meskine të llogarive në politikë, por edhe për arsyet banale që udhëheqin “aksionet” e “burrave të shtetit”. Ja një shembull nga Italia që ilustron atë proverbin: una faccia, una razza. Është për grekët dhe italianët, por z. Rama nuk e ka të vështirë të deklarohet se i përket disa kombësive. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.