Festa e Kishës Katolike në Nju Jork skandalizon Vatikanin

Postuar në 15 Shtator, 2018 19:35

Fotografitë e dërguara në bisedat ëhatsApp të shumë priftërinjve dhe këngëtarëve për ngjarjen e organizuar majin e kaluar në Muzeun Metropolitan në Nju Jork, bënë që Papa Françesku të autorizojë fillimin e hetimit kundër mjeshtrit të korit të Kishës, Massimo Palombella dhe drejtorit administrativ Michelangelo Nardella, i cili u pezullua më pas nga shërbimi. Ankesat u dërguan nga shumë prindër në sekretariatin e shtetit të Vatikanit.
Një prej fotove ishte edhe një foto një selfie e mjeshtrit të korit të Kishës, Massimo Palombella me Rihanën majin e kaluar në Muzeun Metropolitan në Nju Jork.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.