"Babai", truk i pornografisë apo i fantazive tabu

Postuar në 31 Maj, 2018 19:04

Baba. Është një fjalë aq e mrekullueshme që me shumë gjasë ju çon në një kohë kur ishit një vajzë e ëmbël dhe e pafajshme nën kujdesin dhe tutelën e babait tuaj, të fortë dhe mbrojtës. Megjithatë, koncepti i "babait" tani ka marrë konotacione të seksualizuara.

Një raport i Porn Hub për faqet pornografike X-Hamster's 2018 dhe Porn Hub zbuloi se opsionet "dad" dhe "stepdad and daughter" ishin nga kërkimet më të popullarizuara në internet nga gratë në Amerikë.

Një kërkim i shpejtë në Pornhub zbuloi interpretues të rritur që vepronin jashtë një komploti të incestit. Për fat të mirë, sipas seksologëve, kjo nuk ka të bëjë fare me baballarët e vërtetë.

Sipas seksologes Dr. Nikki Goldstein nga Sex & Life, i gjithë koncepti i "babait" i bën gratë të ndihen të reja dhe të pafajshme. "Zakonisht është vetëm një përkëdheli që  përdoret si një përshëndetje për fuqinë dhe mashkullorësinë e një burri".

Seksualizimi i fjalës "babi / babi" (kapitalizimi është i rëndësishëm në marrëdhëniet e nënshtruara / mbizotëruese) që ka ardhur kohët e fundit në psikologjinë tonë kolektive seksuale, nuk është asgjë e për komunitetin BDSM. 

Ishte gjithashtu një opsion në pornografinë e viteve 1970. "Kur gratë kërkojnë pornografinë e babait, ajo prek në idenë e tyre një fantazi emocionuese"-thotë Goldstein. Fakti se gratë mund të  imagjinojnë se kanë marrëdhënie seksuale me një burrë me të njëjtin grup moshe si babai i tyre, nuk do të thotë se ato do ta bëjnë atë në jetën reale.

"Kompanitë pornorganike janë gjithmonë në kërkim të diçkaje të ndryshme. Nëse diçka është tronditëse, shikuesit do të klikojnë mbi të. Është thjesht karrem për pornografi"- thekson ajo. 

Goldstein shton gjithashtu se nuk i besonte domosdoshmërisht statistikave të faqeve të pornografisë. "Kompanitë pornografike bëjnë një marketim fantastik për produktet e tyre; ato e dinjnë se çfarë bën një titull tërheqës"- paralajmëron ajo.

https://nypost.com/2018/01/11/daddy-is-the-new-milf/

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.