tabu

"Babai", truk i pornografisë apo i fantazive tabu

Postuar në 31 Maj, 2018 19:04

Baba. Është një fjalë aq e mrekullueshme që me shumë gjasë ju çon në një kohë kur ishit një vajzë e ëmbël dhe e pafajshme nën kujdesin dhe tutelën e babait tuaj, të fortë dhe mbrojtës. Megjithatë, koncepti i "babait" tani ka marrë konotacione të seksualizuara.

Një raport i Porn Hub për faqet pornografike X-Hamster's 2018 dhe Porn Hub zbuloi se opsionet "dad" dhe "stepdad and daughter" ishin nga kërkimet më të popullarizuara në internet nga gratë në Amerikë.

Subscribe to RSS - tabu