Ajka e drejtësisë së re(video)

Postuar në 22 Shtator, 2017 15:47

Drejtuesit e Arsimit të Lartë përzgjodhën të mërkurën 11 kandidatët për anëtarë organeve të reja të Drejtësisë! Por procesi i intervistimit kaloi nga pyetje në pamje të parë banale që nxorën në pah se cili është brumi që do bëjë revolucionin në drejtësi.

Dy nga 5 kandidatët do të jenë anëtarë të trupës që do të hetojë mbi prokurorët dhe gjykatësit…konkretisht Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe atij të Gjyqësorit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.