Reziston në Facetime

Postuar në 16 Korrik, 2016 01:27

Presidenti në kërkim i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan u shfaq në një video në celular nga ku i bëri thirrje popullit të dalë në rrugë e sheshe për të mbrojtur vendin nga anarkistët e grushtit të shtetit. E papritur që "sulltani" i foli sovranit nga një ekran celulari dhe jo nga podiumet që shfaqej zakonisht me hijen e të plotfuqishmit.
Akuzoi për grushtin e shteit Lëvizjen Gylen duke i drejtuar popullit me fjalët: "Do ta tejkalojmë këtë moment të vështirë. Kombi duhet të dalë në rrugë dhe të mblidhet për të reaguar ndaj kësaj tentative për grusht shteti. Ata që e bënë do ta paguajnë shtrenjtë"-tha Erdogan, duke mos qartësuar se ku ishte kur i foli popullit me Facetime.

Comments

Submitted by Mergim tari (not verified) on

TI RRUASH BITHEN ERDOGANIT MOOO, ESHTE NE ANKARA, ISHTE ME PUSHIME NE MARMARA, SA MORI VESH PUCIN U KTHYE NE KRYEQYTET......

Submitted by DOGANIERI (not verified) on

Eshte ERDOGAN - BURRE SHTETI, e jo si Saliu - qe ishte, eshte dhe do te jete si MIU.
Aferim Rexhep PASHA.
Amin.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.