Erjon, mos puno kaq shumë!

Postuar në 26 Maj, 2016 00:58

Pasi Bashkia dërgoi katër policët për të hequr zonjën në video nga vendi ku shiste, u bë me dije se policët u shkarkuan. Lajmi është i pakonfirmuar por ngjan e çuditshme që policët shkarkohen pse zbatuan një urdhër të dhënë. Sikundër është e çuditshme që Bashkia vazhdon të punojë fort për të hequr shitësit ambulantë në një shprehje të pavend arrogance. Ndoshta kjo shpjegohet me faktin se Bashkia po punon 24 orë për 7 ditë dhe ka ezaurim, apo mungesë koordinimi(http://www.ata.gov.al/veliaj-po-punohet-24-ore-ne-7-dite-sot-ne-berzhite...).
Mbetet vetëm të kërkojmë që të ulet pak ritmi i punës, për të mirën e përbashkët.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.