whistleblower

Rrëfimi i një Bilbilfryrësi, ish-agjent i CIA-s

Postuar në 14 Tetor, 2019 12:51

"Shkalla e lirisë së një vendi matet vetëm nga respekti që ai tregon për të drejtat e qytetarëve të tij"- Edward Snowden.

Ish-agjenti greko-amerikan, John Kiriakou i konsideruar si  Whistleblowrs pasi denoncoi  përdorimin e torturave të CIA-s në burgjet sekrete flet në një intervistë të gjatë për rrezikun me të cilin përballet demokracia dhe publiku nga operacioniet e pakontrolluara të shërbimeve të sigurisë, presidencën Trump dhe përplasjet në Lindjen e Mesme

Whistleblower-i Berisha

Postuar në 27 Mars, 2018 23:35

Ndoshta është hera e parë që Sali Berisha po bëhet i bezdisshëm. Ndaj tij ka patur mllef, urrejtje, inat, kundërshti, admirim apo edhe frikë. Por bezdi vështirë të thuash se ka patur ndonjëherë. Duket se kjo kohë ka ardhur.

Dhe këtë ndjesi ta krijon sa fakti se mikrofoni për të vihet në një kohë kur ai po humbet rolin real publik për të kaluar në rolin e avokatisë së interesave personale, aq edhe për faktin se teknika e tij e sulmit politik është e vjetëruar dhe jashtë kohe saqë mund të quhet e papranueshme.

Whistleblower*

Postuar në 10 Shtator, 2016 00:07

Në ndërgjejen time jam i qartë se këta njerëz nuk janë thjesht nxjerrës sekretesh, të fshehtas, sensacionesh, por janë promotorë dhe nxitës të evolucionit njerëzor, janë zbatuesit më të ndershëm të ligjeve të vendit, janë mbi të gjitha humanë dhe përparimtarë.

Subscribe to RSS - whistleblower