mesazhi

Mesazh nga Hungaria: Për në Gjermani, rruga më e shkurtër shkon nga Kroacia apo Sllovenia(video)

Postuar në 18 Shtator, 2015 05:05

Kryebashkiaku i qytetit hungarez, Asotthalom, në kufirin serbo-hungarez ka postuar një video në Youtube. Mesazhi shkon për refugjatët: Mos ejani në Hungari. "Hungaria është një zgjedhje e keqe. Asotthalom më e keqja", thotë kryebashkiaku.

Mjaft me kriminelë në Kuvend. Ja një deputet që përbën vlerë të shtuar të parlamentarizmit

Postuar në 07 Shtator, 2015 14:03

Kush tha që parlamenti shqiptar ka vetëm deputetë të dhunshëm. Ka mes tyre edhe “akademikë”, shqipja e të cilëve lë në hije lëvruesit më të hijshëm të gjuhës. Është fjala për Ylli Shehun, i cili  garoi në zgjedhje për Partinë Republikane, por vendosi të ndryshojë krah. Ai është deputeti më i ri i LSI. Shehu ka postuar disa foto nga seanca e parë e këtij sesioni, dhe mesa duket i emocionuar ka vendosur t’u dërgojë këtë mesazh në fb shqiptarëve:

“Hapja e sesionit te 5 !

Pages

Subscribe to RSS - mesazhi