FRESSH

Gjyqtarë me kurs partie

Postuar në 24 Korrik, 2018 12:57

Partia Socialiste është parti që i ka traditë forumet, të cilat tanimë janë shndërruar në tubime sektare të një grupi që edukohet vetëm me një frymë: pushteti vlen. Gjithçka tjetër jo.

Mund të kuptohet ambicia dhe mundet po ashtu të kuptohet që një parti kujdeset që të mos i ndahet Shqipërisë të cilës me krimet e veta i ka rënë për hise, por është pak e tepërt që të presësh se diçka do të bëhet më mirë, me projekt-gjyqtarët dhe prokurorët që po mësohen nën okelion e logos së PS-së dhe nën frymën e Rilindjes.

Një spektakël politik i rremë që duhet refuzuar

Postuar në 14 Janar, 2018 17:01

Kryeministri Edi Rama ka preferuar ta shndërrojë 26 vjetorin e FRESSH-it në një ceremoni mburrjeje për qeverinë që drejton.

Video/Shantazh me vendin e punës në bashkinë Kolonjë

Postuar në 22 Qershor, 2017 14:55

Ish-kryeministri Sali Berisha publikon sot një video ku sipas denoncimit të qytetarit dixhital shfaqet kreu i FRESSH në Kolonjë, që shantazhon me vendin e punës një punonjës të Bashkisë.

2013 – 2017/PS-ja më e pasur, por jo Shqipëria

Postuar në 15 Janar, 2017 17:34

Kush shikon nga e ardhmja nuk ka asnjë zgjedhje tjetër përveç Partisë Socialiste”. Kështu deklaroi  në takimin me të rinj të Forumit Rinos Socialist, kryeministri Edi Rama i cili në një farë mënyre po na mallkon të gjithëve që të  bëhemi socialistë.

Sigurisht që këto janë fjalë fushate elektorale, që si të tilla përkëdhelin sedrën qytetare e që presupozojnë një ndërgjegje politike progresiste të njerëzve që kanë sy në ballë e mendje në kokë. Të njerëzve që e dinë shumë mirë se “nuk janë të gjithë njësoj”. Njësoj me ata që ikëën.

Tjetër rekord i Rilindjes/Kryetari i FRESSH-it në Kolonjë bëhet drejtor me diplomë gjimnazi të falsifikuar (Video)

Postuar në 15 Tetor, 2016 22:04

Drejtori i Burimeve Njerëzore në burgun e Drenovës, në regjistrat e gjimnazit “Petro Nini Luarasi” figuron me dy emra, Origest Nevruz Lifo dhe Orges Nevruz Lifo. Gjeneralitetet i ka të njëjta. Sipas një investigimi të Fiks Fare. Ai ka mbaruar gjimnazin në vitin 2000 dhe në vitin 2006 nga një kontroll gjendet se ky ish-nxënës figuron me dy numra amze përkatësisht Nr. 2242 dhe Nr. 2274. 

Freshistë 'par exellence'

Postuar në 23 Mars, 2016 02:19

Berlusconi është i majtë dhe i preferuar nga disa anëtarë të FRESSH-it, që pranojnë të flasin për kamerën e emisionit “Stop”. Por edhe sikur kjo të jetë një padije e gjeneratës së re, nuk mund të mos të respektosh veten dhe të habitesh(akoma) kur të rinjë që ende nuk kanë mbushur 22-23 vjeç kanë idhuj brend radhëve të partisë. Kryevepra është përgjigja ndaj pyetjes: “Pandeli Majko dhe Ilir Meta dolën nga FRESSH dhe u bënë kryeministra. Po ju?” Përgjigja: “Ku i dihet!”. E vërtetë, ku i dihet në këtë vend!

Joleza Koka nuk do të Emërohet më në krye të FRESSH-it

Postuar në 17 Shkurt, 2016 20:52

Motivacioni zyrtar vetëkuptohet: Qyfyro-fjalimi i para disa ditëve

Studentë ekselence/Para diplomës marrin një teser partie

Postuar në 15 Janar, 2016 14:44

 “Nje grup i madh studentesh te ekselences moren karten e anetaresise ne PS sot ne pervjetorin e Fressh:-) Flm e mirenjohje per inkurajimin”.

Ky është statusi në profilin e vet në “Facebook” i kryeministrit Edi Rama. Lajmi na thotë se ata që vlerësohen si studentët më të mirë, që nga sot janë bërë me një teser partie në xhep. Kanë marrë teserën e partisë që është në pushtet, të një partie që bashkë me të tjerat është gjeneratori i kalbëzimit që ka prekur shoqërinë.

Albana Vokshi: Edhe FRESSH shoqëri civile, agjencia shtetërore i jep fonde?!

Postuar në 27 Tetor, 2015 12:04

Nga fondet e Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile, ka përftuar edhe FRESSH në shkelje të ligjit, por AMSHC u ka dhënë fonde po ashtu shoqatave me projekte të padobishme. Kryetarja e Komisionit të Shëndetësisë, Albana Vokshi, ka publikuar dje listën e organizatave joqeveritare që kanë përfituar fonde, ku spikasin edhe projekte qesharake si një fond 18 milionë lekë për shoqatën IDC, me projektin: “Kariesi nuk është destin për personat me aftësi të kufizuara. Ai mund të luftohet duke krijuar shprehitë e duhura”.

Subscribe to RSS - FRESSH