falimentimi

Air Albania mbaron muajin e mjaltit. I paqartë fati i kompanisë

Postuar në 07 Shkurt, 2019 19:46

Ndërsa në Shqipëri nuk ka asnjë informacion se çfarë po ndodh me kompaninë “Air Albania” e cila nuk ka funksionuar që nga qershori, agjencia turke e lajmeve e specializuar vetëm për lajmet mbi fluturimet Airport Haber, dokumenton me foto se avioni i “Turkish Airline” me flamurin shqiptar është parkuar në Stamboll. “Air Albania”, e themeluar në maj të vitit të kaluar me qendër në Tiranë, u krijua nga partneriteti i Albcontrol, një degë e Ministrisë Shqiptare të Ekonomisë dhe Turizmit dhe ”Turkish Airlines”.

Pse po falimenton telekomi i Kosovës?

Postuar në 02 Shkurt, 2019 00:14

Të arrish të zbresësh të hyrat e Telekomit të Kosovës nga 182.5 milionë euro në 70.2 milionë euro, kurse fitimin prej 97.7 milionë euro ta shndërrosh në humbje prej 51 milionë euro, duhet të jesh vërtet talent !

Weinstein deklaron nisjen e falimentimit të kompanisë së tij

Postuar në 26 Shkurt, 2018 10:05

Skandalet i kanë kushtuar shumë shtrenjtë producentit të famshëm, Harvey Wienstein. Media të ndryshme raportojnë se pas dështimit në përpjekje për ta shitur kompaninë, Weinstein po shkon drejt idesë së falimentimit.

Pse falimentoi kompania Plus Communication?

Postuar në 09 Dhjetor, 2017 11:19

Kompania e telefonisë celulare Plus Communication ka lajmëruar se që prej 1 Janarit 2018 nuk do të ofrojë më shërbimin ndaj abonentëve të saj.

Ligj falimentimi për eurozonën?

Postuar në 04 Gusht, 2015 12:54

Realisht shtetet që nuk arrijnë të pagujnë borxhet e tyre janë të falimentuara. Por ende nuk eksziston një ligj që rregullon falimentimin shtetëror. Instituti i Ekonomisë Gjermane në Këln do ta ndryshojë këtë.

Subscribe to RSS - falimentimi