Erion veliaj

Zgjedhjet lokale nuk janë referendum për Teatrin Kombëtar

Postuar në 29 Mars, 2019 03:01

 

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj po bind tashmë shumëkënd se ka një problem shumë serioz me të vërtetën dhe me respektin ndaj qytetarëve. Ose atyre që e dëgjojnë. Kjo nuk është një kritikë në vetvete për zotërinë, pasi zoti Veliaj shfaqet psikologjikisht si njeri që e përjeton botën si polare: ose je me progresin siç e kupton ai, ose je një pakicë e zhurmshme, një shpellar etj..

Një tirons allasoj...

Postuar në 13 Nëntor, 2018 21:15

Është gabim që protesta e banorëve të Unazës së Madhe në Tiranë të shndërrohet në betejë personale të kryebashkiakut Erion Veliaj. Sepse ajo nuk është e tij, as e Bashkisë së Tiranës. Është betejë e një ideje për zhvillimin me tranzicionin, një përballje e detyrueshme për qeverinë dhe mandej edhe për Bashkinë.

Një pikënisje e mirë/Luftë bacilit politik që në burim

Postuar në 31 Tetor, 2018 13:24

Në disa media shqip që i bëjnë hosananë kryebashkiakur Erion Veliaj është publikuar një shkrim i Stephen Burgen i shfaqur fillimisht në “The Guardian”. Ai bën pjesë në rubrikën “Qytete” që mbështetet nga “The Rockfeller Foundation”.

Shkrimi është një kalim sipërfaqësor mbi Tiranën, fasadat e saj dhe përqendrohet kryesisht në atë që duket dhe rrëzëllen në kryeqytetin shqiptar. Gazetari nuk kursen as fjalët e mira për Erion Veliajn, të cilin ja shërben lexuesit të huaj, me foto dhe nën modelin e një të riu modern në një qytet që po ecën në rrugën e modernizmit.

Një gënjeshtër dhe një hall që lidhen me frikën nga zgjedhjet në Tiranë

Postuar në 14 Shtator, 2018 20:06

Sot kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, në takim me administratorët e njësive bashkiake ndër të tjera tha: 

Kryetar, çliroji cicërimat!

Postuar në 11 Shtator, 2018 12:42

Kryebashkiaku Erion Veliaj është ndër politikanët më aktivë në rrjetet sociale. Këtu po flasim për përdorimin e rrjeteve në fjalë për përcjelljen, masivizimin dhe propagandimin e qëndrimeve publike, të vendimeve të ndryshme politike dhe institucionale. Pra për atë aspekt të rrjeteve sociale që është pikë reference për mediat.

Fotolajm/Promovimi i një biznesi pas fasadës së promovimit të qytetit pa makina

Postuar në 31 Gusht, 2018 13:13

Erion Veliaj ka pasuruar vitrinën e tij me rekuizitën e vjetër të tregëtuar në Tiranë. Synimi? 40 lekë/20 minuta= 2 lekë për minutë. Shumëzim me 4000 biçikleta shumëzim për 60 minuta(mesatarja arbitrate e përdoimit ditor për njësi) = 4 800 mijë lekë/ditë. Shëndet e të mira! Lali punon mirë me lapsin. 

PS: Shiko nëntitullin:)

Tirana nuk ndalet. Sot u hoqën katër viza të bardha në sheshin "Wilson"

Postuar në 26 Gusht, 2018 14:24

Kryebashkiaku Erion Veliaj ka gjetur sot një punë të mbyllur si për ditë të diel. Dy kalime me vija të bardha në sheshin “Wilson” për t’i pakeuar me fotografi nga kënde të ndryshme dhe për t’i shitur si transformim. Tirana tanimë vuan obsesionet dhe ankthin e këtij njeriu, ankthin nga largimi nga vëmendja mediatike, nga rrugët që shqepen përditë për t’u rishtruar, nga trotuare të cilëve u hiqen pllakat, me hapje korsish biçikletash të panevojshme dhe me një politikë parkimi që nuk u kërkua nga kush.

Top-Channel merr vendimin: Erion Veliaj rikandidon për kryetar bashkie në vitin 2019

Postuar në 25 Gusht, 2018 14:56

Sot ka qarkulluar një lajm sipas të cilit përfaqësues të qeverisë dhe drejtues të Partisë Socialiste janë mbledhur në Llogara. Vendimet e kësaj mbledhjeje thjesht hamendësohen, pasi njoftim zyrtar nuk ka. Por kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj ka përcjellë ca të dhëna përmes televizionit kombëtar Top-Channel që i shërben përditë.

Kakaritësi profesionist i "zhvillimit"

Postuar në 20 Gusht, 2018 13:46

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, ka zbuluar përmes një interviste në revistën “fDi”, pjesë e Financial Times, atë që ai e quan filozofi pune. Ja pasazhi që na rrëfen heroin e punës qytetare:

Kur drejtori i Komunales flet për Teatrin dhe harron Kullat

Postuar në 05 Gusht, 2018 16:42

Përsërit se diçka do të mbetet. Kryebashkiaku Erion Veliaj e ka bërë të vetën këtë aksiomë edhe për çështjen e Teatrit Kombëtar. Zoti Veliaj flet për amanete aktorësh, por nuk di të thotë cilat janë ato, u janë shkruar dhe kujt i janë lënë?

Pages

Subscribe to RSS - Erion veliaj