demet

Qeveria ndan me Bankers faturën për dëmet në Zharrëz

Postuar në 19 Nëntor, 2017 18:01

Qeveria përcaktoi një shtesë fondi në buxhetin e vitit 2017 për Bashkitë Patos dhe Roskovec, për dëmshpërblimet e familjeve, banesat e të cilave janë dëmtuar nga lëkundjet e tokës.

Qeveria dorëzohet para Bankers, Peleshi: S’kemi ç’ti bëjmë, nuk paguan për dëmet

Postuar në 09 Shkurt, 2017 14:11

Një ditë pas raportit të Grupit Ndërkryeministror të ngritur nga qeveria për vlerësimin e situatës në fshatin Zharrës, ku prej muajsh ka patur lëkundje të tokës, koknkluzioni është se qeveria është e pafuqishme për të detyruar kompaninë Bankers të pranojë përgjegjësitë dhe të dëmshpërblejë banorët.

Subscribe to RSS - demet