Tërmeti në Turqi, Komiteti Shqiptar i Rindërtimit ofron si ndihmë të parë gazetarë terreni

Postuar në 24 Janar, 2020 22:29

Nisur nga përvoja e tërmetit në Shqipëri dhe mbulimit profesional, emocional të gazetarëve shqiptarë, Komiteti, me propozim të shoqatave të gazetarëve, ka vendosur dërgimin e një trupe prej 15 profesionistësh të lajmit. Trupa do të udhëtojë me Air Albania. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.