E pakuptimtë/Me propozim të Elisa Spiropalit, qeveria shpall 17 majin festë zyrtare

Postuar në 19 Janar, 2020 21:56

Në projektvendimin që pritet të miratohet në mbledhjen e ardhshme nga zv.kryeministri Erjon Braçe dhe që "Të Kripura" e posedon, qeveria arsyeton se Shqipërisë i mungon një festë për paqen. Dhe sipas saj, nuk ka datë më domethënëse sesa paqëtimi i 17 majit 2017. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.