Kosova ndërton stadiumin më të bukur në Ballkan. Arena Kombëtare është më e bukura në Europë(ka kulla)

Postuar në 14 Qershor, 2019 15:03

Qeveria e z. Rama po ndërton Arenën Kombëtare. Është një kompleks kullash, me qendër tregëtare dhe aktivitete të tjera të cilave u është bashkëngjitur një stadium. Më saktë ish-stadiumi “Qemal Stafa”.

Z. Rama ka deklaruar se ky stadium do të jetë ndër më të bukurit në Europë.

Mirëpo duke pranuar se edhe kosovarët janë shqiptarë, atëherë i bie që Arena Kombëtare do të ketë binjakun e vet në Prishtinë.

Stadiumi Kombëtar do të quhet. Kadri Veseli e quan sot si stadiumin më të bukur në Ballkan. Nga maketi nuk shihen vërdallë kulla apo pazare betoni. Mesa duket stadium do jetë thjesht stadium, pa objekte të tjera. Ndaj edhe mbetet në bisht të Arenës Kombëtare që do jetë më e bukura në Europë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.