Para jush, delegati Gent Cakaj!

Postuar në 23 Janar, 2019 12:26

Edi Rama shoqëroi sot “dhëndrin” e përzgjedhur për ta përfaqësuar si mëkëmbës në Ministrinë e Jashtme.

Duke lexuar aktin e delegimit Rama  la të kuptohet se ai do të jetë vetëm formalisht ministër i Jashtëm, pasi funksionet do t’i ushtrojë Gent Cakaj.

Ndërsa ministri në largim Ditmir Bushati foli për miq dhe armiq gjatë sfidave me të cilat iu desh të përballej në krye të ministrisë së Jashtme. Një ditë më parë edhe ish-ministri i Jashtëm grek Nikos Kotzias, e quajti zhvillim negativ largimin e Bushatit nga Minitria e Jsshtme e Shqipërisë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.