Kryeministri u kërkon dorëheqje të gjithë drejtorëve të hipotekave

Postuar në 27 Korrik, 2017 18:18

Kryeministri Edi Rama po zhvillon aktualisht një takim me drejtuesit e hipotekave(Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme)në rrethe nga të cilët ka kërkuar dorëheqje në bllok.

Comments

Submitted by Lola (not verified) on

Urime z. Rama! Keni kryer nje akt madhor me detyrimin e doreheqjes se drejtoreve te hipotekave per mos kryerjen e detyres dhe shkeljen e ligjit! Kete duhet te bejne te gjithe nenpunesit shteterore te cilet jane njelloj si drejtoret qe dhane doreheqjen. Por i pari duhet te jeni JU z. Kryeminister, sebashku me ministrat tuaj qe nuk keni kryer detyren dhe keni shkelur ligjin. Rastet jane te shumta, por do ju permend vetem nje rast i cili ka lidhje me ligjin e shume debatuar te arsimit te larte. Ligji hyri ne fuqi ne shtator te viti 2015 dhe percaktonte qe brenda 6 deri 9 muajve pas publikimit te tij ne fletoren zyrtare do te miratoheshin te gjitha aktet nenligjore, VKM-te, te cilat nuk u miratuan kurre! Kjo eshte detyra juaj z. Kryeminister dhe e qeverise tuaj! Keni shkelur ligjin te cilit vete miratuat! Apo ligji eshte detyrim per te tjeret e jo per ata qe e miratojne?

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.