Teatër në çadrën e pushtetit, LSI mund të mos hyjë në zgjedhje (Video)

Postuar në 20 Mars, 2017 22:45

Edi Rama rrezikon të hyjë i vetëm në zgjedhje, pasi LSI duket se nuk do e ndjekë nga pas pasi i qëndron parimit për zgjedhje me opozitën. Një ditë pasi Edi Rama ose partneri në koalicion tha se nuk e tremb një vetëpërjashtim i Partisë Demokratike nga sistemi, shfaqet LSI dhe nënkryetari i saj Luan Rama që deklaron se zgjedhjet pa opozitën do ishin farsë dhe do cënonin standardet demokratike të vendit. Mesa duket opozita nuk është e vetmja në betejën për zgjedhje të lira e të ndershme, pasi parimisht ka mbështtjen e LSI-së që gjithmonë është në favor të dialogut dhe vigjilencës për të mbojtur stabilitetin e vendin nga çdo dëshirë e partnerit në koalicion.

LUAN RAMA by trelosjermatis

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.