Vrasësi i ambasadorit rus në Ankara varroset në varrezën e anonimëve

Postuar në 16 Janar, 2017 13:46

Mevlüt Mert Altıntaş, vrasësi 22 vjeçar i ambasadorit rus në Ankara, Andrey Karlov, u varrosur në datën 13 janar në varrezën e personave pa emër. Familja e Altıntaş nuk ka aplikuar për tërheqjen e trupit brenda afatit ligjor, ndaj autoritetet lokale kanë proceduar me varrosjen e tij. Ai u vra në datën 19 dhjetor 2016 pas shkëmbimit të zjarrit që pasoi vrasjen prej tij të ambasasdorit Karlov. 

Turqia dhe Rusia nisën një hetim të përbashkët për ngjarjen dhe sipas ministrit të Brendshëm turk, ka disa të dhëna interesante që kanë dalë në dritë. 

http://www.hurriyetdailynews.com/russian-envoys-killer-buried-in-cemeter...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.