Një iniciativë e re politike?

Postuar në 10 Dhjetor, 2015 15:08

Ben Blushi, deputet dhe anëtar i Kryesisë së Partisë Socialiste ka bërë kritika ndaj sistemit partiak në Shqipëri, i cili vetëm recepton, por nuk reagon. “Ka ardhur koha të ndryshojmë, partitë politike janë kthyer në ndërmarrje. Nuk jam i vetmi në Shqipëri që ka guxim, ka ardhur dita për të bërë diçka ndryshe. Jemi brenda partive që nuk të lejojnë të flasësh e të botosh. Shqiptarët votojnë dhe besojnë për politikanët ‘e vdekur’”, tha Blushi nga qyteti i Korçës. A paralajmëron kjo një iniciativë të re politike? Ndoshta, pasi fjalët e thëna prej deputetit pasqyrojnë një raporti bosh mes tij dhe partisë ku aderon. 

Comments

Submitted by Ndoc DUDASI (not verified) on

BenKicoBlushi, me kujton Emilin, nje personazh te Zhan Zhak Rusose. Asgje tjeter per te thene per te. Tung.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.