zharreza

Shkoza, Zharrëza dhe 1 milionë shuplakat

Postuar në 19 Shtator, 2017 22:25

Sot në disa media pranë qeverisë mbinë si papritur dy dokumente që provojnë se projekti i zgjerimit të rrugës në Shkozë dhe më tej amendimi i kontratës së parë, është bërë që në kohën kur në pushtet ka qenë qeveria e koalicionit PD-LSI. E gjendur përballë një situate të pakëndshme të krijuar nga protesta e banorëve të zonës, qeveria shqiptare nuk ka gjetur dot një përgjigje më të mirë sesa t’u thotë banorëve që

vendimin e ka marrë PD-ja me LSI-në 

Nëse ka ndonjë gjë të re kjo ndodhet në Zharrëz. PS: Opozita ka humbur gjurmët

Postuar në 05 Qershor, 2017 21:23

Protestuan për ndotjen, morën një VKM dhe ca premtime që nuk u mbajtën. Banorët e Zharrëzës kanë protestuar sërish, ndaj sekretarit të Përgjithshëm të PS-së, Gramoz Ruçi, duke i dhënë kësaj fushate farsë, diçka reale. Pyetja është: Po opozita ku është?

Dëmet e Bankers sipas protestuesve të Zharrezës

Postuar në 01 Mars, 2017 10:33

Intervista është realizuar nga gazetari Ilir Sinanaj:

Subscribe to RSS - zharreza