wsj

Mësoni anglisht për të marrë vesh qëndrimin e Shqipërisë në Samitin e Triestes

Postuar në 12 Korrik, 2017 09:49

Nëse të gjithë kryeministrat e vendeve të Ballkanit Perëndimor kanë dalë në mediat e vendeve të tyre dhe kanë sqaruar se çfarë mendojnë për Samitin e Triestes, apo idenë e Zonës Rajonale Ekonomike, kryeministri i Shqipërisë, preferon ta bëjë këtë përmes mediave në SHBA dhe në anglisht. Madje, jo duke folur për vendin e tij, por pë Ballkanin.

Subscribe to RSS - wsj