shprehje interesi

Interes për konçesionin e rrugës Durrës – Kukës. Shteti subvencionon për një trafik deri në 4 mijë automjete në ditë. Privati investon 45 mln €

Postuar në 30 Maj, 2016 21:26

Dy shoqëri kanë shprehur interes për marrjen me konçesion të aksit Durrës-Kukës, një proces që do të hapet në ditët e ardhshme. Lajmin e përcjell Top-Channel, që shton se “ofertuesit janë bashkime kompanish “Vendeka-Bilgi” dhe “Catalys and Salillari”. Me interes është formula që do të aplikohet e për të cilën Ministria e Transporteve ka dhënë dakordësinë.

Disa nga bizneset kryesore në vend shprehin interes për blerjen e INSIG-ut

Postuar në 04 Mars, 2016 15:02

Janë 7 subjektet që kanë shprehur interes për blerjen e INSIG-ut, i cili doli para pak kohësh në shitje nga qevria. “Mësohet se dy prej tyre janë shoqëri sigurimi, ndërsa dhe një ndër grupet më të mëdha në vend, Balfin po e shqyrton mundësinë e hyrjes në tregun e sigurimeve. Samir Mane, Ceo i “Balfin” ka pranuar se ka tërhequr dokumentet dhe po i studion. Edhe burime nga grupi “Kastrati”, më i madhi në vend pohuan sekanë tërhequr dokumentet përmes “Albsig”.  Dokumentet i ka tërhequr dhe “Sigal Uniqa”, operatori më i madh aktual në tregun e sigurimeve.

Subscribe to RSS - shprehje interesi