Selfie

Selfie në Paris!

Postuar në 05 Dhjetor, 2018 21:21

Një foto e gazetares ruse Ilya Varlamov tregon një anë moderne të realitetit të sotshëm. Që mund të quhet post qytetar. Një grua që ndodhet brenda një Burger King në Paris, është fotografuar duke bërë selfie e qeshur vesh më vesh, ndërkohë që qyteti zien nga protestat me qindra të plagosur. Fotoja është postuar edhe në Reddit ku kanë vërshuar komentet.

Video që tmerroi të gjithë, dhe i bëri të 'heqin dorë' nga selfie!

Postuar në 18 Shtator, 2015 18:32

Ky është një film i shkurtër gjerman, të cilit ju kushtuan tre netë për ta realizuar.

Mbi 2.800.000 persona e kanë klikuar!

Subscribe to RSS - Selfie