raportim

Dule e Tavo raportojnë te Cipras për problemet e minoritetit

Postuar në 14 Maj, 2019 23:06

Vangjel Tavo dhe Vangjel Dule raportuan te kryeministri grek Aleksis Tsipras mbi problemet e minoritetit grek në Shqipëri. Takimi mes tyre u zhvillua gjatë turit që shefi i qeverisë greke pati në Janinë.

Një opozitë për punët e veta (Video)

Postuar në 26 Shtator, 2017 20:23

Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla raportoi këtë të martë në Komisionin e Edukimit mbi problematikat e arsimit parauniversitar, tekstet shkollore dhe emërimet në arsim.

Për shkak edhe të specifikës së këtij komisioni parlamentar që dominohet nga gratë, debati ishte një ndërthurje zhurmash dhe tonalitetesh pa radhë në funksion të ndarjes Ne dhe Ju.

Hyn në fuqi, leje dhe raportim te Bushati për çdo kontakt me të huajt

Postuar në 22 Shtator, 2015 08:59

Ka hyrë në fuqi vendimi i qeverisë që kërkon nga çdo titullar apo funksionar i adinistratës publike të marrë miratimin e ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati për çdo vizitë jashtë vendit apo takim me diplomatë e ambasadorë të huaj. Vendimi mban datën 9 shtator, por sot është botuar në fletoren zyrtare.

Subscribe to RSS - raportim