ragnar lothbrok

Vikingët, saga e Ragnarit që donte të shihte në Perëndim

Postuar në 07 Shkurt, 2020 19:57

Seriali “Vikingët” është duke mbyllur sezonin e gjashtë të tijin. Për atqë nuk e ka parë, seriali merr shkas nga saga norvegjeze e Ragnar Lothbrok dhe djemve të tij, një figurë gjysmë mitike e shekullit të 9-të që hyn në historinë e Europës për sulmet e tij ndaj disa vendeve përfshirë Britaninë e Madhe dhe Francën.

Subscribe to RSS - ragnar lothbrok