qosja

Një avokati e panevojshme dhe e tepërt për Saimir Tahirin

Postuar në 05 Janar, 2018 10:40

“Gazeta Shqiptare” publikon sot një intervistë me akademikun Rexhep Qosja në të cilën ai flet edhe për çështjen e Sajmir Tahirit, ish-ministër i Brendshëm.

 Thotë ndër të tjera Qosja: 

"Serbia duhet të harrojë atë çka duhet të harrojë dhe të mësojë atë që duhet të mësojë"*

Postuar në 23 Prill, 2017 20:43

Dy përgjigje që duhet të japë shteti i Kosovës

Përgjigjja e parë

Me politikën e saj, me sjelljet e saj, me deklarimet e saj udhëheqja politike e shtetërore e Kosovës dhe populli shqiptar i Kosovës e kanë dëshmuar përkushtimin e sotëm dhe përkushtimin e ardhshëm, që mund ta quajmë historik, ndaj Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe ndaj Bashkimit Evropian.

 Në këtë përkushtim janë të përmbajtura mendimet dhe ndjenjat e gjithë shqiptarëve kudoqofshin ata sidomos ndaj SHBA-ve.

Po sikur Llalla të marrë shtetësi amerikane, cilin nga këta amerikanë do të zgjidhnit?

Postuar në 10 Shkurt, 2017 13:37

Shkrimi i djeshëm në Washington Times, gazeta e dytë në Washington, ka pështjelluar Tiranën zyrtare dhe rojtarët e dritave të qeverisë. Ndonëse është një shkrim nga ata që duket se janë të lobuar për t’u botuar, sërish mendimi se një gazetë amerikane riprodhon të njëjtat akuza që ka sot Ilir Meta dhe Sali Berisha për Donald Lu, ka infektuar fillimisht apologjetët e ambasadorit amerikan. I pari në listë është padyshim Spartak Ngjela, statuset në Facebook të të cilit janë manifestime depresioni dhe deliri të programuara për t’u përcjellë si avokati serioze.

Subscribe to RSS - qosja