paketa antidemokratike

Reforma “agrare” në drejtësi

Postuar në 20 Korrik, 2016 03:15

    Është çjerrur dhe bërtitur shumë për reformën në drejtësi, por është folur dhe argumentuar pak. Çirrjet dhe bërtitjet e kanë përkrahur këtë reformë, fjalët dhe argumentat e kanë kritikuar këtë reformë në shumë nga projekt-ligjet që ajo përmban. Pas leximit të atyre pak fjalëve dhe argumentimeve* që i janë bërë kësaj reforme, po përpiqem dhe unë të sjell sa më shkurt dhe qartë mendimin tim për këtë reformë, njëkohësisht duke u përpjekur të mos ripërsëris ato që kanë prekur autorët e tjerë. 

Subscribe to RSS - paketa antidemokratike