musk

Musk: Koha që ndaj Amazon të Bezos të veprojë antitrusti

Postuar në 05 Qershor, 2020 15:46

Monopolet janë një gjë e gabuar

“Falcon 9” ja del në provën e pestë

Postuar në 13 Prill, 2016 02:01

Elon Musk ia doli me sukses në provën e pestë. Kompania e tij “SpaceX” arriti të kryejë ulje në një platformë robotike në oqean të raketës “Falcon 9”, e cila u lëshuannë hapësirë më 8 prill nga Cape Canaveral në Florida. Manovra, saktësia dhe koha e kryerjes pas kthimit ng hapësira, janë një provë se kompania e Musk po bën histori dhr po ecën shpejt drejt objektivave që për momentin duken futuriste, në mos më tepër. Disa foto nga momenti i uljes së raketës, të cilat janë realizuar prej saj:

Subscribe to RSS - musk